Bejelentésleleksarok.5mp.eu

MENÜ


Hírek
Reiki 1-es Tanfolyam

Kedves Érdeklődő!........ 2018.10.20-án, 9,00 órai kezdettel R.A.I. oktatási rendszerén belül Reiki 1-es képzést tartok, Hódmezővásárhelyen, Kígyó u. 18-ban. Ha jönnél változni, fejlődni , várlak szeretettel!: regisztráció: 0620-4870-570........................................................... Jelentkezés telefonon: 0620-4870570, e-mail: laszlaierika@gmail.com

Angyal 1/B Tanfolyam

A R.A.I. képzési rendszerén belül kerül oktatásra az 1/b-s tanfolyam, amelyre 2018.10.14-én szombaton, 9,00 órai kezdettel szeretettel várok minden kedves érdeklődőt. Helyszín: Hmv. Kígyó u.18. A maximált létszám miatt előzetes regisztráció szükséges: 06-20-4870-570-es számon, vagy e-mailben:laszlaierika@gmail.com

Integrált Család- és Rendszerállítás- Hmvhely

Kedves Érdeklődő!........ 2018.10.21-én, 9,00 órai kezdettel (egész napos) családállítás Hódmezővásárhelyen, Kígyó u. 18-ban. Témahozó helyek megteltek, Segítőként várlak szeretettel szintén Benneteket. regisztráció: 0620-4870-570........................................................... Jelentkezés telefonon: 0620-4870570, e-mail: laszlaierika@gmail.com
KEDVES LÁTÓGATÓ, SZERETETTEL ÜDVÖZÖLLEK !

 


Nagy-Lászlai Erika vagyok és mélyen hiszem, hogy ha Veled "összefutottunk", és a web-oldalamat megnézed, az csak az Univerzum jóváhagyása mellett történhet meg!

.....köszöntelek hát Téged nagy szeretettel, és bemutatkozásként néhány gondolatot megosztok Veled!

 

Ma már több mint egy évtizede annak, hogy egyre inkább feszítette lényem az a távolság, amelyben a Lelkem, és akkori személyiségem megrekedt.

 


 

Bár, akkor még nem tudtam, hogy a kínzó érzések, a konfliktusok, és a túlhajszoltság, az olykor megélt "kakukk tojás" érzés, mind-mind ezt a távolságot igyekeztek megmutatni Nekem.

Egyszerűen csak éreztem, hogy "nem vagyok a helyemen"! Mint ha lényemet elfedték volna a "szerepek", és a mögöttük megbújó vélt, vagy valós sebek, és kétségek.

....megfeszített helyzetek, életkörülmények.....Ám, ekkor döntöttem.

Elindultam változva és változtatva, ismerkedve  Önvalómmal, aki valóban lehetek, és azóta is lépegetek az Úton egy olyan irányba, amely felé - most már - nem csak az "Én" egyedül, hanem  Lelkem tolmácsolásával, az Univerzum vezet.

Vezet, mutatja a Fényt, a követendő irányt, és a tiszta, egyetemes értékeket. Ám a kezdő lépéseket először - ma már látom - hiányt pótolva tettem meg, de ahogy teltek az évek, úgy jöttek a ráeszmélések.

Az Út , az irány, és a különböző lehetőségeket kínáló Mesterek tanításai által, a rendszerszemléletbe belehelyezkedve, és haladva, egyre inkább rátaláltam Önmagamra.

Egyre inkább részemmé vált a hozzáállás, amivel nem befoltozni, feltölteni akartam már a hiányokat, hanem megtalálni az eredendően is Bennem lévő "sugarakat" (mint, ahogy mindannyiunk rendelkezik ,és persze másban könnyebben megláttam, most rajtam volt a sor,hogy az árnyék mellett a fényt is megtaláljam)....

Így életemet mára átszövi és meghatározza, illetve követendő irány számomra, az Integrált szemléletmód, és irányzat. Amellyel, mind azt a megélést, hiányokat, sebeket, és veszteségek nyomán érkező fájdalmakat, de az örömöket, a kiteljesedéseket adó pillanatokat, a különböző tanítások során szerzett ismereteket, a más és más hitbéli megközelítéseket, és a nyomukban érkező felismeréseket, én ÖNMAGAM RÉSZEKÉNT SZERETETTEL......MA...A JELENEMBEN...ITT ÉS MOST......ÉLETEM TELJESSÉGE ÉRDEKÉBEN....ELISMEREM!!!!

.... ez a hozzáállás - a komplex látásmódra való törekvés - meghatározza ma a világhoz való odafordulásomat, a hitemet, a munkámat, kapcsolatrendszereimet.....folyamatos törekvésem, hogy az előttem álló életszakaszban meghatározhassa - az örömök, és a szomorú pillanatokban is -  egész LÉNYEMET!

....és ez az, amit továbbadnék - ha velem tartasz - Neked!

....akkor, ha most Te tartasz ott az életedben, és úgy érzed, hogy egy kis segítségnek helye van, a jelen helyzetedben, és vágyod a változást, csak irány, lendület, vagy épp egy támogató közeg kellene, akkor várlak szeretettel:


- Integrált Család- és Rendszerállítások (Egyéni és Csoportos állítások) Jelenleg Hódmezővásárhelyen, és Budapesten

- angyal tanfolyamok (R.A.I.szervezeti keretén belül)
- reiki tanfolyamok (R.A.I. szervezeti keretén belül)


- önfejlesztő, egyszemélyes mini-tanfolyamok (amelynek keretében megismerkedsz a családi rendszered elakadásaival, felvállalt sorsoddal, utaddal, és az energiák szintjén kiaknázandó tehetségeiddel és fejlesztendő lehetőségeiddel, és dolgozunk az árnyék részeiddel. Jelenleg 2 szintje van a munkának,tehát 2X3 alkalom, a két kurzus között célszerű minimum 3-4 hónapot várni)


- egyéni konzultációk (Gyógyító beszélgetés, OH kártyák, krízisfeldolgozás, árnyékmunka, Johary ablak...,integrált filozófia,NLP)

- Bach-terápia és egyéni kristályok


- Reiki, Angyalkommunikáció, Ba-Bandi (oldás érintéssel), Szellemgyógyászat, Aroló, Esszénus technikák

 

Várlak szeretettel Téged:

Nagy-Lászlai Erika

Angyal, és Reiki tanár

Rezgésmódszertani Konzulens

Integrált Család- és Rendszerállító Tréner